BeyazBulut burası
sevgi dolu yuvası
üyelerle beraber
geçiririz her anı
BeyazBulut
siyah olma
içimi karartma
her zaman ve daima
şiirimi yayınla
Not: Bu şiiri kendim yazdım.
Henüz yorum yapılmamış.
[ Yorum ]
tugcee96 (20.11.2008 - 17:58)
Sınavlarımdan 100 beklemediğim halde 100 aldım, beni çok mutlu etti.
Henüz yorum yapılmamış.
[ Yorum ]
eylems (20.11.2008 - 15:45)
Büşra Gözen arkadaşıma çok teşekkür ediyorum yazdığı tariften dolayı. Çok güzel de bir tekerleme olmuş, süpersin. Diğer arkadaşlarım kırılmasın, sizinkiler de süper.
Henüz yorum yapılmamış.
[ Yorum ]
eylems (20.11.2008 - 15:42)
Ezgicim ben bu siteye üye olalı çok oldu ama bayadır girmiyorum. Canım niçin üzülüyorsun, bi dahaki sınavda daha çok çalışıp kazanırsın. Ben ve arkadaşlarım sana inanıyoruz. Tüm arkadaşlarıma selamlar.
Henüz yorum yapılmamış.
[ Yorum ]
eylems (20.11.2008 - 15:40)
BeyazBulut'ta çalışan arkadaşlar hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Siteniz benim için çok yararlı. Ayrıca bu siteyi bana canımdan çok sevdiğim Elvan arkadaşım tavsiye etti. Elvan'a selamlar. Sizin de başarılarınızın devamını dilerim, sağlıcakla kalın.
Kalemini aldıysan eline; seni mutlu eden şeyleri, başından geçen bir olayı, yazdığın bir yazıyı, şiirlerini, kısacası paylaşmak istediğin her şeyi BeyazBulut'a bulutlayabilirsin.
Yapman gereken sadece üye olmak.
Üye değilsen ücretsiz üye olmak için burayı bulutla. Üyeysen sayfanın yukarısından üye girişi yapmalısın.